20 af mere end 100 ansøgere fik mulighed for at imponere investorerne den 18. maj 2017. Se de udvalgte virksomheder her.

Danmark

Pitch virksomheder

Booking A Bus

Bookingabus.com revolutionerer det analoge marked for buskørsel, på 150 mia. i Europa, med sin helt unikke pris algoritme. Virksomheden  har skabt en international markedsplads, en slags Momondo, hvor kunderne der vil leje buskørsel nemt kan få et overblik over udbud og priser.

Bookingabus logo 600x400_5655ba4f6e47974d9900014d

Robot At Work

Robot At Work udvikler robotløsninger til byggebranchen, som fungerer som co-worker til håndværkeren on-site. De styres ved en nem og intelligent brugerflade, som fornyer og skaber værdi i alle led i fremtidens byggeri, fra håndværkeren til bygherre og byggeledelse. Robot At Work arbejder ud fra en licensbaseret styreplatform, som samtidig kan opsamle nye data under udførsel og generer nye big data til fremtiden

logo-robot-at-work

Biomatics Technology

Biomatics Technology udvikler løsninger til real-time bio-proces monitorering i biotech, pharma og foodtech. Virksomheden er et spin-off fra BIOPRO clusteret, med ledende selskaber som Novo Nordisk, Novozymes m.fl., der arbejder mod at optimere produktion. Det første produkt – et system til automatisk aseptisk prøveudtagning – er på markedet og den første løsning blev solgt til CP Kelco sidste år.

Biomatics_logo_FARVE

Gloove

Gloove mobiliserer en arbejdsstyrke af “gloovers” med stærke, friske og lokale kræfter, som kan hjælpe ved flytning. Som et alternativ til eksisterende flyttemøder, giver Gloove således kunderne en nutidig brugeroplevelse, stor sikkerhed og en solid kundeservice – alt sammen til en yderst fornuftig og gennemsigtig pris.

gloove_thumbnail

Netpris

Konceptet er enkelt og kendt af generationer. Netpris køber velkendte dagligvarer billigt i Tyskland og sælger dem online til nordiske forbrugere til den tyske moms på kun 7% og 19%. Virksomheden, der havde sin opstart i april 2014, er siden vokset stabilt og konstant. Dette kombineret med høj kundetilfredshed på 8,5 ud af 10 hos Trustpilot viser, at der er efterspørgsel efter at få mere for pengene.

Netpris_logo

Mesterskud

Til trods for sam­fun­dets sti­gende dig­i­talis­er­ing er for­ret­ningsstruk­turen inden for skole­foto for­blevet anakro­nis­tisk og baserer sig stadig på udsendelse af print­ede fotos i følgeskab med girokort til gen­nem­syn hos foræl­drene – som køber, selv om pris, kvalitet og lev­er­ing ofte ikke ind­frier for­vent­ningerne. Med et solidt afsæt i den nyeste teknologi har Mester­skud bragt skole­fo­tomarkedet ind i den dig­i­tale tid­salder og tilby­der via egen web­shop dig­i­tale portræt­ter af højeste kvalitet. Som forælder kan man altså vælge præ­cis de billeder, man bedst kan lide. Mester­skud er i pos­i­tiv vækst og er efter kun 2 sæsoner den 3.- 4. største i Dan­mark. Med udgangspunkt i en skalér­bar IT-infrastruktur opbygget i mod­er­sel­sk­a­bet Join­My­Box, for­ventes det over de næste år at videreud­vikle og klargøre sys­te­merne til ekspan­sion i nordisk regi med et efter­føl­gende glob­alt perspektiv.

giardino

Odico

Odico er en videns, teknologi og innovationsvirksomhed stiftet i 2012. Ambitionen har siden opstart været at udvikle robotteknologi som direkte kan introduceres og anvendes af den globale bygningsindustri af den almindelige bygningsarbejder. Teknologien har været afprøvet gennem afvikling af mere end 250 projekter de sidste 5 år, og næste fase i vores ambitiøse vækststrategi er at modulisere robotterne i en flytbar platformsteknologi. Factory on the fly!

Unknown-7

SUMA CARE

SUMA CARE er et velfærdsteknologisk IoT/SaaS start-up, der brænder for at forbedre forholdene for borgere på plejehjem, der bruger ble, samt deres plejepersonale og pårørende. Derfor har SUMA CARE udviklet Wear&Care® – et IoT bleskiftesystem – der ved brug af sensor og cloud-baserede algoritmer sender besked til personalet på telefon eller tablet, når bleen skal skiftes. SUMA CARE er i færd med at rejse 6 mio. kr. til industrialisering og markedsføring, hvoraf omtrent halvdelen er tilsagt af nye og eksisterende investorer.

SumaCare_logo

RadiCover

RadiCover har på 2 ½ år og udviklet et unikt produktkoncept og positioneret sig som Nordens førende anti-mobilstrålings brand med accessories til bl.a. smartphones og tablets. Med en totalomsætning på kr. +3,5 mio. og +200 forhandlere i Danmark og Norge samt egen webshop, har man formået at skabe både POC og POB på kort tid i et jomfrueligt marked med et enormt potentiale. Virksomheden vil nu ekspandere konceptet til Europa og USA, hvor man er i dialog med bl.a. Wal-Mart. 

logo

Markedspladsen

jord.dk

Jord.dk genanvender overskudsjord fra anlægsbyggerier. Der transporteres årligt 20 mio. ton jord i Danmark – eller rundt regnet 1 mio. vognlæs jord, som entreprenører betaler for at slippe af med. Virksomheden tilbyder gratis jordanlæg, såsom støjvolde, diger, bakkelandskaber og motocross-baner. og er desuden en online jordformidlingsplatform for folk med jordoverskud eller -underskud.

logo_slogan

TastePlease

TastePlease skaber nye forbindelser inden for verdens største branche: mad. Det sociale madunivers fungerer som en international markedsplads, hvor alle – private såvel som professionelle – kan handle madoplevelser med hinanden. På globalt plan har flere end 10 TV-stationer samt mere end 300 online-medier bragt historien om TastePlease siden lanceringen 22. marts, og tilvæksten af nye brugere ligger organisk på 55% pr. uge.

AAEAAQAAAAAAAA0uAAAAJDRkYTUwMDIyLWYyOGUtNDg2My04YmExLTg4ODI5YTA2ZjQzZA

tiimo

tiimo er en start-up, som udvikler en app til smartwatches, der hjælper børn med brug for ekstra struktur i deres hverdag. Det kan fx være børn med ADHD, autisme eller hjerneskade. tiimo er støttet af Markedsmodningsfonden og har det sidste år udført dybdegående test og tilpasning af produktet, så det nu er stabilt og klar til markedsudrulning. Produktet er testet i samarbejde med både skoler og familier, som melder tilbage om både mere selvstændige og glade børn. I starten af april modtog tiimo borgerprisen, som blev uddelt af Aarhus kommune på CareWare2017, efterfølgende er tiimo også nomineret til Iværksætter- og innovationsprisen hos CareWare.

tiimo

Norlase

Norlase er et spin-out fra DTU Fotonik, der udvikler en ny type medicinsk laser, til behandling af diabetisk øjensygdom. Teamet består bl.a. af topledere fra laser-industrien, USA’s førende læge indenfor feltet, samt erfarne iværksættere, med tidligere exits for mere end 7 mia. kr. Norlase vil i efteråret fremvise en fungerende prototype.

norlase

SUNTHERM

SUNTHERM arbejder med at udvikle fremtidens varmeanlæg, til erstatning af oliefyr i den ældre boligmasse. Med smeltet salt kan de gemme rigtig meget varme på meget lidt plads i et produkt der direkte kan erstatte et oliefyr. Det store energilager giver mulighed for at udnytte billig strøm, eller en lun eftermiddag til at få en optimal økonomi for boligejeren.

sunthermhjemmeside

Railmonitor

Railmonitor har udviklet et unikt produkt som automatisk og trådløst kan måle om et jernbanespor ligger som det skal – og det er smart fordi der hvert år bruges millioner af kroner på manuelt at sikre jernbane- strækningerne. Med globale klimaforandringer, større regnmængder, krav om højere hastighed og flere vedligeholdelsesopgaver på jernbaner er der et kæmpe stort potentiale for virksomhedens system.  Railmonitor har færdigtestet sit produkt og realiseret det første salg på det danske marked.

Logo_Railmonitor

Mdundo

Mdundo is a music service providing Africa with easy and affordable access of music. The Danish founded company is based in East Africa with 1.5m customers using the service every month. According to PwC, 38% of the 300m smartphone users in Africa listens to music on their phone every month – however most of them illegally. Mdundo collects rights to an increasingly popular unique Africa music catalogue and have music from more than 40,000 African musicians. The customer can download and stream the music legally from their mobile website and android app free of charge and in return the company tab in to Africa’s growing digital advertisement industry.

PU0zEVoO

MonaLisa Nordic

En kæde af 25+ medicinske laserklinikker som udbyder innovative og dokumenterede FDA godkendte behandlinger af kroniske kvindelidelser. Selskabet har i 2016 etableret de første 8 klinikker i Danmark som ”klinik-i-klinik” i samarbejde med gynækologiske speciallæger.

klinikmonalisa_dk_logo_menu170

Scape Technologies er den førende leverandør af “Robotic Bin-picking” til bilindustrien. Scape udstyrer robotter med sensorer og gribere, der gør det mulig at genkende, opsamle og aflevere emner fra kasser ind i maskiner eller fixturer.
Scape har haft stor success med at introducere verdens første standardiserede bin-picker løsning til bilindustrien og er nu klar til en meget kraftig vækst og introduktion på nye markeder med en skalerbar partnerstrategi.

048eb8e

Mød Blue Ocean Robotics til en snak om investeringscasen for deres UV-Disinfection Robot. UV-Disinfection Robot bruges til desinfektion af f.eks. patientstuer på sygehuse, og har til formål at forhindre og reducere spredningen af bakterier og andre typer af skadelige mikroorganismer i miljøet ved at nedbryde deres DNA struktur med UV-C lys. Robotter fra Blue Ocean Robotics er udviklet gennem private- eller offentlige partnerskaber, og således er UV-Disinfection Robot også udviklet i samarbejde med en række danske sygehuse. Partnerskaberne under virksomhedens RoBi-X program sikrer bl.a., at robotterne fra Blue Ocean Robotics fuldt ud møder slutbrugernes behov. Blue Ocean Robotics søger nu interesserede investorer til at bringe UV-Disinfection Robot og dennes forretning til nye højder